WE ARE OPEN | Fa o programare

Alex Neacsu

ALEX NEACSU

Alex a inceput la nivel de hobby acum 3 ani. A fost fascinat de Industria Fashion&Beauty dedicata barbatilor, iar tunsul a considerat ca este un pas firesc de facut. Desigur, nu a durat mult timp, iar hobby-ul s-a transformat intr-o meserie pe care o iubeste.

Pentru cei care vor sa aleaga aceasta meserie, Alex ii incurajeaza sa aiba rabdare inainte de orice: pentru a-si face clienti, pentru a evolua, pentru a se acomoda cu echipa, din punct de vedere financiar, s.a.

Daca nu ar mai lucra in acest domeniu, prima meserie pe care ar incerca-o ar fi in vanzari. Cum ar spune americanul “you need to believe in what you’re selling”, iar Alex considera ca asta este motorul performantei; adept al standardelor inalte: ,,As raporta orice la nivelul asta”.

LUCRARILE ACESTUI MEMBRU

We pride ourselves in offering a high quality of service and that begins with appointment based bookings. Our online system allows you to pick a stylist and time that’s convenient for you, and if you can’t make it you can reschedule within 24 hours of your appointment.