WE ARE OPEN | Fa o programare

Bosnea Valentin

VALENTIN BOSNEA

Vali – În iarna anului 2021 s-au împlinit 10 ani de când  am ales să îmbrățișez această meserie. Ce m-a făcut să o aleg?  Faptul că, în opinia mea, nu are o limită a evoluției. Sunt multe scări, tu hotărăști unde te oprești.  Ascensiunea fiind nemărginită, răspunsul firesc a fost  “DA!”, asta vreau să fac pentru tot restul vieții! 

Până în prezent am participat la numeroase evenimente atât ca trainer, jurat dar și ca și concurent, în competiții de barbering de unde am reușit să plec și cu ceva rezultate, zic eu notabile. Printre ele se numără:  

2016- Locul 1 Sectiunea Pompadour 

2016- Premiul pentru originalitate GALA WELLA ( MEN ) 

2018- Locul 1 Turneul Campionilor 

Motto-ul meu în care cred și mă definește este “You need to learn before you can earn“. În opinia mea, în orice ai face pe lumea asta, prima dată trebuie să înveți pentru a putea mai apoi să ajungi la rezultate câștigătoare si satisfăcătoare!  

Când am un model mă inspir din orice. Orice poate fi o sursă de inspirație – de la lucruri banale pe care le găsești în casa oricărei persoane, până la trendurile din domeniu. 

Dacă nu descopeream arta barberingului, aș fi ales ceva… endless. Nu mă văd lucrând într-o corporație sau undeva unde mă limitează o altă persoană. M-aș îndrepta către design, bucătărie, desen – să îmi permită să mă manifest. 

LUCRARILE ACESTUI MEMBRU